Kort persoonlijk & The Next Web

Ruben's werkplek in ZürichIk heb net besloten om nog wat langer in Zwitserland / Zürich te blijven wonen. De zomer komt eraan, is hier eigenlijk in een keer uit de winter ontsproten en het is veel te mooi om nu al weg te gaan. Er gebeurt ook veel op privé vlak waardoor er naast mijn “gewone” werk nog te weinig “tijd” (prioritijd…) over blijft om te schrijven. Dat mis ik wel een beetje, en zal dus ook wel terugkomen.

Ondertussen groeit Eduhub maar door (zie ons weblog voor inhoudelijke updates), en ik kan dat samen met inmiddels 4 anderen goed bolwerken vanaf hier. Tegelijk heb ik een grote drang om (weer) een gedeelde werkplek te hebben met de andere Eduhubbers, dus dat zal in de zomer weer gaan gebeuren als het aan mij ligt. Waarschijnlijk in Utrecht vanwege de centrale ligging. En zelf zoek ik vanaf nu een huurhuis in Amsterdam (voor 2 personen en 2 katten), dus mocht je wat weten… 😉

The Next Web 2009Verder wilde ik vooral even melden dat ik komende week in Nederland ben om o.a. naar The Next Web te gaan. Ik zit verder ramvol met afspraken voor Eduhub, maar zie ernaar uit om bij te praten of kennis te maken tijdens The Next Web. Mocht je ook gaan, koppel dan even met mij op hun Confnetwork zodat we elkaar kunnen bereiken. Ook als je me nog niet kent dus!

En wat betreft Usarchy? Ik kan niet anders zeggen dan: we zullen zien. Ik denk dat mijn artikelen hier wat meer richting de internet+management kant zullen gaan, met een heel sterke focus op online marketing en usability. Dat past meer bij mijn huidige werk, en ook bij wat ik belangrijk vind. Ik ben bijna 10 jaar als ondernemer actief en merk met Eduhub weer hoezeer mijn passie daar ligt. Marketing zit in mijn bloed, maar persoonlijke en professionele groei net zozeer. Daar wil ik anderen ook mee inspireren en helpen.

Hoe weet ik nog niet precies, maar ik hoor graag wat jij zou willen lezen. Op Eduhub hebben we een vraagbaak die vrij succesvol is, misschien ga ik zoiets hier op Usarchy ook doen. Als je een internet-onderneem, usability of online marketing gerelateerde vraag hebt, knal hem dan in de reacties hieronder. Ik beantwoord veel vragen via mail, misschien is het nuttig om dat meer “en publique” te doen 🙂

5 gedachten over “Kort persoonlijk & The Next Web

 1. Mitch

  Coole werkplek zo! Ook erg tof dat je jouw internetwerkzaamheden op elke plek ter wereld kan doen (zolang er maar internetverbinding is).

  Voor mij absoluut een doelstelling, en hopelijk binnenkort ook de realiteit. Alle succes.

  Like

 2. Ulco

  Dat ondernemersgevoel is wel herkenbaar, volgens mij had ik niets van internet afgeweten als er een makkelijkere manier was om ‘ondernemer’ te worden.

  Moet ik mezelf trouwens al uitnodigen voor een mooi feest de 28ste in Zürich?

  Like

 3. Patrick

  Heerlijke IT werkplek zo te zien. Gewoon functioneel ingericht en de voetbaltafel doet het altijd goed. Spelen jullie met regels of draaien jullie gewoon als een gek alle frustraties eruit 😉 ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s