Usarchy Redesign: Vormgever en Developer Gezocht!

Omdat ik het redesign niet helemaal zelf (goed) kan, zoek ik een vormgever en een developer. M/V uiteraard, maar bij gelijke geschiktheid ga ik voor een V, omdat er in design veel te veel mannen werken en ik als man vormgeving anders beoordeel. De twee gezochte rollen heb ik het liefst in 1 persoon, eventueel in 2.

Daarvoor heb ik het symbolische budget gereserveerd van € 500,-. Dat budget wordt echter aangevuld met iets van onschatbare waarde: een band met Usarchy in de vorm van een site wide link, vorm hiervan in overleg. Zoals Marketingfacts dat ook doet (zie rechtsonderin elke pagina) met Onstuimig en Traffic4u. Hiermee krijg je dus de geloofwaardigheid van een veelgelezen weblog op usability gebied, waar mensen je skills direct kunnen zien. Daarnaast heeft Usarchy veel pagina’s met hoge autoriteit in Google, zeker wanneer je het vakgebied online marketing/ usability bekijkt. Voor je rankings zal dit dus zeker een enorme boost zijn, en dat wordt in de toekomst alleen nog maar beter.

Als vormgever droom je in Photoshop, blogt zelf waarschijnlijk ook, hebt een portfolio te showen met fris en gebruiksvriendelijk webdesign, en weet wat de waarde is van een website in je vakgebied met autoriteit en zeer goede Google ranking ;).

Als developer heb je ervaring met WordPress, kent PHP weinig geheimen voor je, zijn webstandaarden je heilige graal en is validatie van je superschone HTML & CSS wel het minste dat je oplevert. Verder ben je bereid me ook na dit project je betrokkenheid te tonen, zoals ik dat ook zal doen jouw kant op. Usarchy krijgt regelmatig aanvragen van organisaties voor het (re)designen of verbeteren van websites, en daarbij kan ik zeker de hulp van partners gebruiken.

Verder heb je de komende maanden tijd en zin om tijd de investeren in dit project, terwijl je werk nog voordat het af is wordt gezien en beoordeeld door honderden hongerige usability freaks. Daarvan leer je natuurlijk veel, en dat vind je alleen maar fijn.
Qua workload moet je rekenen op het ontwerpen van 3-5 templates binnen 1 header en stijl. Verder uiteraard de implementatie van een schone WordPress installatie met de plugins die daarbij horen.

Neem contact met me op als het je leuk lijkt om betrokken te zijn bij dit project. Natuurlijk ook als je gewoon even wilt overleggen over de scope en (on)mogelijkheden, ik sta overal voor open.
Van Rogier, Joost en Arjan heb ik al wat gehoord, ik weet jullie te vinden de komende week πŸ™‚

Iedereen: bedankt voor de input so far, er volgt snel meer!

11 gedachten over “Usarchy Redesign: Vormgever en Developer Gezocht!

 1. Rianne

  hoi Ruben, je vraagt wel heel veel deelgebieden.
  Wat kan ik je aanbieden is ik ben om te beginnen een vrouw.
  Vormgever, en frontend devolper, php heeft hier en daar nog wel geheimen voor mij maar ik kan er redelijk mijn weg in vinden. wordpress ben ik bekend mee.
  ik maak mijn bouwwerken in html/css en voer het design uit in photoshop en illustrator afhankelijk van jou smaak.
  Ik ben bekend in bouwen voor CMS systemen asp.net en php
  Op validatie gebied kan ik extra mijn best doen om superschone code op te leveren.
  Misschien dat we voor elkaar wat kunnen betekenen mail me maar even dan kunnen we eerst mijn portfolio samen doorlopen.

  Loyaliteit, netwerken en samenwerken is voor mij erg belangrijk.

  Like

 2. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Ha Rianne,
  Dank voor je reactie. Veel deelgebieden, maar ik verwacht ook absoluut niet die in 1 persoon of bureau te treffen πŸ™‚ Jouw competenties lijken me dan ook erg nuttig. Heb je trouwens een website/ portfolio online ergens?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s