Hoe staat het met de online marketing blog kermis?

kermis blog carnivalEerder deze maand stelde ik voor een online marketing blog kermis te starten. Naar voorbeeld van buitenlandse blog carnivals, om meer kruisbestuiving te krijgen tussen alle interessante (marketing) weblogs die we in Nederland hebben. Het idee kreeg gelukkig meteen aandacht van Marketingfacts en er kwamen een heleboel enthousiaste reacties binnen. Ik heb voor de zekerheid ook nog wat bloggers gemaild, en daarop kwamen ook genoeg positieve berichten terug. Concreet zijn er ongeveer 30 toezeggingen gedaan om mee te doen, dat moet genoeg zijn voor een leuke eerste kermis.

Er zijn echter pas drie artikelen binnen gekomen, dus de tijd begint te dringen. De deadline is 31 mei… Stuur dus je artikel in via Blog Carnival, of mail mij desnoods je link door als je te lui bent 😉


Verder mailde Erno Hannink van Enthousiasmeren dat hij bij de volgende blog kermis wel gastheer wil zijn. Dat is mooi, want zo zijn we in ieder geval twee afleveringen voorzien 😉 Mocht je ook eens gastheer of gastvrouw willen spelen, laat me dat dan even weten, dan zorg ik dat je toegang krijgt tot Blog Carnival, waar alle artikelen binnenkomen.

Als het je niet lukt om voor deze eerste aflevering een artikel in te sturen, doe dan gewoon volgende keer mee. Je kunt op elk moment een artikel insturen, dat wordt dan bewaard en vanzelf bij de volgende kermis meegnomen. Uiteraard is het wel leuk als je vanaf je weblog aandacht besteed aan de kermis, die op 4 juni hier gehouden zal worden. Op die manier wordt de kans groter dat we hier een terugkerend fenomeen van kunnen maken.

Dus, just to be sure:

Stuur hier deze week nog je artikel in!

4 gedachten over “Hoe staat het met de online marketing blog kermis?

 1. Erno

  Er zijn ‘wat’ problemen met mijn Tele2 ADSL verbinding. Grrr.
  Maar het zal goed komen. Al doe ik het met een 56k modem over de ‘ouderwetse’ analoge lijn.

  Like

 2. Erno

  Nou het is een bevalling geworden. Nog steeds geen ADSL verbinding…lekker van Tele2. Dus met de ISDN modem alles moeten doen en koste dus ‘iets’ meer tijd. Maar het staat er op en is aangemeld bij BC.

  Like

 3. Gijs

  Ik ben zeer benieuwd en zou heel graag mee willen doen aan de volgende blog carnaval. Onlangs las ik een stuk op deze blog erover en daarin las ik iets over 31 mei als deadline. Is dat de meest recente deadline of is er onlangs een nieuwe deadline?
  Het is een vet initiatief en aangezien mijn blog nog maar een anderhalve maand in de lucht is, zal ik ook veel ervaring opdoen door mee te werken aan de blog kermis.
  Met veel groeten!

  Gijs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s