NRC nieuws 4 jaar oud, Google vindt het prima

NRC nieuws 4 jaar oud in Google“Chaos en rellen in Amsterdam bij koninginnedag” kopt het NRC vandaag. En morgen. En gisteren. En op 1 mei 2001. Ik zocht in Google op nieuws, om snel wat nieuwssites op een rij te hebben, en een pagina van het NRC staat op nummer 5 (zie ook het plaatje rechts).

Gewoon tussen de nieuws pagina’s van NU.nl, Nieuws.nl, NOS, RTL en AD. Kennelijk een erg oude versie van de site, want er staat groot boven “vanaf aanstaande woensdag een geheel vernieuwde website”. Aanstaande woensdag in mei 2001 wel te verstaan:
NRC nieuws 4 jaar oud

Je vraagt je af of Google’s zoekmachine enig idee heeft van de betekenis van het woord nieuws. Deze pagina is al 4 jaar onveranderd, maar Google haalt kennelijk netjes elke week een nieuwe kopie op om die dan in de top van de zoekresultaten te tonen. En het NRC ziet kennelijk niet in hun statistieken dat er nog steeds bezoekers op deze pagina binnenkomen. Of zou ik de enige zijn in 4 jaar die het woord nieuws in Google intikt?

Een gedachte over “NRC nieuws 4 jaar oud, Google vindt het prima

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s