Typepad klanten kiezen zelf compensatie voor slechte service

The performance issues made it very difficult for me to use the service on multiple occasions during the month.
Give me 30 free days of TypePad.
Typepad is een van de grootste weblog-hosters. Met groeistuipen en daarbij behorende downtime. Voor betalende klanten is dit natuurlijk niet acceptabel, en moederbedrijf Six Apart gaat ze daarvoor compenseren. Gebruikers mogen zelf aangeven hoe vervelend ze de downtime vonden en kunnen kiezen uit verschillende compensatie niveaus.

Dat is nog eens klantvriendelijk omgang met je eigen problemen! Naast een uitgebreide uitleg van de problemen, de oplossingen en de toekomst worden deze keuzes geboden:

 • While the performance issues caused me some inconvenience I mainly found the service acceptable last month.
  Give me 15 free days of TypePad.

 • The performance issues made it very difficult for me to use the service on multiple occasions during the month.
  Give me 30 free days of TypePad.

 • The performance issues affected me greatly, making my experience unacceptable for most of the month.

  Give me 45 free days of TypePad.

 • I really wasn’t affected and feel I got the great service I paid for last month.
  Thank you for the offer, but please don’t credit my account.

 • Wat zou jij kiezen? Het feit dat ze het op deze manier vragen zou mij er al toe bewegen de laatste te kiezen, tenzij de downtime echt geld heeft gekost 🙂
  Kijken wat Google voor goedmakers gaat bieden aan gedupeerde Urchin klanten die nog steeds onbetrouwbare data krijgen uit hun nieuwe Google Analytics accounts…

  2 gedachten over “Typepad klanten kiezen zelf compensatie voor slechte service

  1. m b

   helemaal mee eens, hele slechte service heeft casema, een oudewetse manier van af spreken voor een monteur , waar je 6 uur thuis moet blijven wachten.het is al 2 keer gebeurd dat ze niet eens komen, onvriendelike mensen soms bij de klanten service, een meneer heeft mij is helemaal afgesnauwt, er staat in de voorwaarde dat je binnen de 2 maanden kan afzeggen, telefonisch internet en bellen, binnen dat termijn heb ik dat ook gedaan, ik heb ook toe stemming gekregen telefonisch, maar ik moest het toch nog schriftelijk naar denhaag sturen dat ik geen gebruik meer wil maken van hun diensten internet en telefonie, en dan zou ik daar een bevesterging van op gestuurd krijgen, ik moet het nog krijgen.

   Like

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s