TNT verlaagt brievenbus, verhoogt usability. Soms.

TNT brievenbussen gebruikersvriendelijkTNT denkt tegenwoordig outside-in, soms. Mensen van 1m80 moesten vroeger om een brief te posten hoger dan ooghoogte reiken. Dit is al sinds mensenheugenis het geval, waarschijnlijk omdat bij het legen van de brievenbussen een bak onder de bus gehangen moet worden. Dus vanuit gebruikersvriendelijkheid-oogpunt voor de eigen medewerkers zijn hoge brievenbussen heel handig. Die hoeven dan niet te bukken.

Maar nu is het zover! De hoge brievenbussen worden soms vervangen of aangevuld door halfhoge. Zodat nu ook de eigen TNT medewerkers af en toe moeten bukken, en oude omaatjes niet hoeven te springen. Zie het enigszins zielige plaatje, genomen bij het Centraal Station in Amsterdam…
Om mijn bron te dubbelchecken dacht ik naar TNT.com te surfen en daar naar een persbericht over “brievenbus verlaging” te zoeken. Maar de site heeft helaas geen zoekfunctie… Toch nog niet helemaal outside-in daar bij TNT.

3 gedachten over “TNT verlaagt brievenbus, verhoogt usability. Soms.

 1. Tinus

  Voor zover ik kan zien beschikt elke Nederlandse divisie over een zoekfunctie, bovenin het scherm. Over gebruikersvriendelijkheid (of gebruiksvriendelijkheid) gesproken: wat zijn de lettertjes in je reactieformulier klein!

  Like

 2. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Dat klopt 🙂 Maar als je nog niet op 3 links hebbt geklikt zit je nog niet op een Nederlandse site… Als je via tnt.com hier uitkomt http://www.tpgpost.com/ zie ik geen zoekfunctie… Op de homepages trouwens ook niet, had van mij wel gemogen.

  En inderdaad, bovenaan te todo staan een berg css aanpassingen waaronder die van het formulier, mijn nederige excuses… 😮

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s