Usarchy redesign: Online enquête met 8 vragen

Online onderzoek: enquete met 8 vragenIn het kader van het redesign van Usarchy wil ik een klein online onderzoek houden. Ik zou het zeer waarderen als je 3 minuten de tijd neemt om de vragen hieronder te beantwoorden. De input uit dit onderzoek zal ik gebruiken in het verdere design traject, om Usarchy nog gebruiksvriendelijker, leuker en interessanter te maken.

Feedback op de online enquête is uiteraard ook van harte welkom in de reacties! RSS lezers zullen even naar dit artikel moeten klikken om de enquête te doen.

De enquête beslaat slechts 8 vragen, waarvan er 4 verplicht zijn:

NB: De enquête werkt niet meer, dit is alleen een voorbeeld!
http://www.sgizmo.com/s/survey_js2.php?id=TRJ61471VEKOWZJIMF4MPVUN8K1JQV-8865

19 gedachten over “Usarchy redesign: Online enquête met 8 vragen

 1. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Iedereen bedankt voor het invullen so far! Het gaat aardig, maar als je hem nog niet hebt ingevuld, heel graag!

  Roy: heb je suggesties, welke vragen had je verwacht? Ik vond het erg belangrijk de boel kort te houden en wil vooral weten wat voor mensen met wat voor verwachting en achtergrond naar Usarchy komen. Met inhoud verwcht ik sowieso veel te gaan spelen en feedback daarover krijg je altijd snel.

  Andre: Hmmm vervelend, ik ben erg onder de indruk van Suirveygizo so far namelijk. Hebben anderen ook deze ervaring? Ongeveer de helft van de mensen die begint aan het invullen van de enquete maakt hem niet af. Ik ga er tot nu toe vanuit dat dat een normaal percentage is.

  Like

 2. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Doan, als het goed is niet, maar kennelijk doet een van de nieuwe plugins dat? Akismet kan het de laatste tijd niet bijbenen dus ik ben aan’t experimenteren met andere vormen. Kun je me een screenshot sturen?

  Een captcha wil ik echter zeker niet op al mijn posts hebben, dus ik snap het nog niet helemaal…

  Like

 3. Pingback: Hoe werkt Google’s zoekmachine eigenlijk? | Usarchy: Usability & Online Marketing

 4. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Ik heb het probleem met de captcha test inmiddels gevonden, die kwam uit de Spam Karma plugin die ik heb geinstalleerd. Ik ben zeer te spreken over die plugin, hij werkt op een aantal slimme natuurlijke kenmerken van spammers. Bijv. hoelang je al op de pagina was, hoe oud het artikel is, of je al vaker een reactie hebt geplaatst, etc.

  En dit staat er over de captcha optie, die ik aan heb en aan laat staan:
  If (and only if) the comment’s karma is within a certain error margin, provide the commenter with a chance to clear himself by solving a Captcha.

  Zou dus niet vaak moeten voorkomen, zeker niet als je al eens hebt gereageerd 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s