Zesde Online Marketing Blog Kermis komt eraan!

Online Marketing Blog KermisOngelofelijk maar waar: er komt weer een nieuwe Online Marketing Blog Kermis aan! Karel bood al maanden geleden aan de volgende gastheer te zijn, maar door drukte en een beetje luiheid (“andere prioriteiten”) van mijn kant kwam het er niet van. Ik wilde de kermis in eerste instante elke maand doen, maar gezien de geringe belangstelling van weblogs bij de laatste kermissen, is dat niet realistisch.

Ik denk echter nog wel dat de kermis nuttig, leuk en leerzaam is voor bloggers en bloglezers. Het idee is immers om lezers met nieuwe, goede, gerelateerde blogs te laten kennismaken. Daardoor krijgen bloggers natuurlijk aandacht en daarmee nieuwe lezers.

De zesde Online Marketing Blog Kermis zal op maandag 4 juni draaien, bij Karel Geenen dus. De deadline om artikelen in te sturen is dan de vrijdag daarvoor, dus 1 juni. Dat insturen doe je simpelweg door de URL van je artikel in te sturen naar onlinemarketingblogkermis@gmail.com. Dat mag een reeds geschreven artikel zijn, maar het mooist is natuurlijk als je voor de kermis iets speciaals op je virtuele papier kan zetten, waarmee je nieuwe lezers van je blog interesseert zodat ze bij je blijven hangen… N.B.: Het is dus niet erg als een artikel al een paar dagen voor de kermis op je weblog staat, het gaat er immers vooral om nieuwe lezers te trekken, dus die hebben het dan nog niet gezien!


Wat in de vorige edities niet altijd even goed ging, is het teruglinken naar de kermis. Op de dag van de kermis is het de bedoeling dat je als meedraaiende blogger een link maakt naar de live kermis, zodat jouw lezers ook van de kermis en de andere blogs kunnen genieten.

In eerdere artikelen vind je uitgebreid uitleg over wat een blogkermis is, en extra uitleg over waarom je eraan mee zou moeten doen als blogger.

De kermissen die al geweest zijn:

 1. Usarchy (Ruben Timmerman)
 2. Winkwaves (Rene Jansen)
 3. Enthousiasmeren (Erno Hannink)
 4. Netlash (Bart de Waele)
 5. Kletskous (Catharina Bethlehem)

Als je vragen hebt, stel ze dan gerust hier in de reacties!

10 gedachten over “Zesde Online Marketing Blog Kermis komt eraan!

 1. Pingback: Eindelijk de 6de online marketing blog kermis at Enthousiasmeren

 2. Pingback: Made for Adsense

 3. Pingback: Succes met kinderlijk eenvoudige visuals in presentaties

 4. Pingback: Online marketing blog kermis 4 juni 2007 at Enthousiasmeren

 5. Erno Hannink

  Ruben,
  Wat ik nu wel vervelend vindt is dat er een Engelstalig artikel is opgenomen. Dit terwijl we in het begin hebben gezegd dat het gaat om de Nederlandse kermis. Op jullie verzoek heb ik destijds Miel Van Opstal van http://blog.coolz0r.com geen toegang tot de kermis gegeven, omdat hij in het Engels schrijft op zijn blog.
  mmm.

  Groet,
  Erno

  Like

 6. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Erno: Wat mij betreft houden we de kermis ook Nederlands, ik heb de artikelen niet gescreend van tevoren (lukte me ternauwernood er zelf een uit te persen ;)) en Karel vond het kennelijk geen probleem. Zal het volgende keer voor de zekerheid even meegeven aan de gastheer/vrouw.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s