It’s still alive: Online Marketing Blog Kermis 18 december

logo online marketing blog kermisHet is niet makkelijk de online marketing blog kermis op heel regelmatige basis te houden, maar wat mij betreft is dat geen probleem. Marketing bloggers zijn nu eenmaal vaak goed in hun vak, dus hebben het altijd druk met hun werk. Er is echter genoeg enthousiasme en de artikelen zijn elke keer waardevol, dus we kijken gewoon wanneer het weer tijd is… Nu dus!

Catharina van Kletskous zal de gastvrouw (yay, een vrouw! Sanne, doe jij de volgende? ;)) zijn voor de volgende kermis, op maandag 18 december. Zoals gebruikelijk is de deadline voor het insturen van artikelen de vrijdag daarvoor, 15 december.

Artikelen insturen nu via Gmail

De procedure voor het insturen is veranderd, iedereen werd enigszins gek van het erg ongebruiksvriendelijke Blogcarnival. Die site heeft ook relatief weinig toegevoegde waarde, omdat deze kermis bij mijn weten de enige Nederlandse is. Je zult er dus niet toevallig tegenaan lopen.
Insturen gebeurt daarom nu gewoon per Gmail, naar OnlineMarketingBlogKermis@gmail.com. Degene die de kermis organiseert, krijgt de login voor de mailbox en kan vanuit daar alle correspondentie afhandelen (evt. via forwarded mail).

Kermis? Kermis? Wat is dat? Daar heb ik helemaal geen tijd voor!

Tijd over, dat heeft niemand. Maar de kermis kost niet veel tijd, want je schreef waarschijnlijk toch al een artikel. En als marketeer of marketing liefhebber weet je dat die extra links en nieuwe bezoekers die de kermis je oplevert, zich op de langere termijn terugbetalen.

Meer introductie en motivatie vind je in onderstaande artikelen. De vorige vier kermissen kun je vinden bij Usarchy, Enthousiasmeren, Netlash, Winkwaves.

Ik hoop dat we deze kermis weer een leuk aantal (laten we mikken op 10-12!) interessante online marketing gerelateerde artikelen zullen zien!

3 gedachten over “It’s still alive: Online Marketing Blog Kermis 18 december

  1. Pingback: Enthousiasmeren

  2. Pingback: Ge’tagd’! Onbekende feiten over mij — Sanne Roemen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s