Ook bij Emerce eDay?

Emerce EdayVolgende week donderdag 14 september is er weer een Emerce e.day (of Eday, of eDay?). Ik ben, zoals waarschijnlijk iedereen in het online marketing wereldje, ook aanwezig. Een afgezaagde maar goede kans dus om weer eens wat mensen face to face te spreken. En dat op een chique locatie: de Van Nelle ontwerpfabriek.

Ik verheug me, naast de wandelgangen, vooral op deze sessies in het dagvullende programma:

  • Communities dominate Brands, van 11.30 tot 12.15: Alan Moore van SMLXL, schrijver van het boek “Communities Dominate Brands”, interviewt Lukasz Gadowski., over Spreadshirt. Daar kun je je eigen t-shirt ontwerpen, printen en verkopen. Dit lijkt me interessant, ik krijg altijd het meest inspiratie van (succesvolle ;)) ondernemers.
  • Dancing with megaphones, van 13.15 tot 14.00: Pete Blackkshaw van Nielsen Buzzmetrics. Over CGM (Consumer Generated Media) en hun invloed op reputaties van merken. Hij bespreekt een aantal cases, laten we hopen dat het uitgekauwde Dell Hell daar niet bij zit…
  • Lego Factory – Co-creative mass customization, van 14.15 tot 15.00. Mark Hansen van LEGO vertelt over de LEGO Factory, waar gebruikers zelf LEGO ontwerpen kunnen maken. Over Hansen en vooral LEGO’s stoere ontwikkelingen wordt veel geschreven, onder andere in Fast Company: Brick by Brick: Lego’s New Building Blocks. Volgens mij is die Hansen vrij slim (al kan ik me niet herinneren waar ik een interview met hem heb gelezen, suggesties zijn welkom!) en moet ook daar veel inspiratie te halen zijn.
  • Ben Hammersley, sluit de dag af van 18.00 tot 18.30. Over hem schreef Frank van Rhinofly al aanstekelijk, zijn presentatie op Les Blogs was op zijn minst grappig en op zijn meest visionair.

Na deze hopelijk enerverende en leerzame Eday kun je ’s avonds ook nog naar de Emerce eNight (of e-night) van 21:00 tot 2:00. Daar zal DJ Michel de Hey zijn plaatjes draaien. Ook daar zal ik nog wel even van de partij zijn, maar 15 september is toch echt een harde werkdag, met mijn aankomende vakantie…

Laat even weten of je ook komt, via de reacties of het contact formulier. Het lijkt me leuk weer wat lezers te leren kennen!

2 gedachten over “Ook bij Emerce eDay?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s