De online marketing blog kermis komt er weer aan

logo online marketing blog kermisOndanks wat stilte rond de online marketing blog kermis, beloof ik bij deze: hij komt er weer aan. Vakantie, verbouwing en andere excuses stonden even in de weg, maar Rene van Winkwaves pakt 18 september de handschoen op. Hij mailde me terecht dat we beter even de tijd kunnen nemen de kermis weer goed te promoten, dan snel iets te kleins online te gooien.

Mocht je nog niet weten wat de kermis inhoudt: Laten we een online marketing blog kermis opzetten!. En als je nog niet weet of en waarom je moet meedoen aan de kermis: Vergeten we de online marketing blog kermis niet?. Onthou, je hoeft geen (online) marketing blogger te zijn om mee te doen aan de kermis. Als je iets te melden hebt (of gemeld hebt) dat voor een online marketeer van nut kan zijn, stuur dan zeker je artikel in!

De deadline voor de aankomende kermis is vrijdag 15 september. De kermis daarna zal worden georganiseerd door vaste kermisblogger Catharina van Kletskous Kattekop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s