Best Product Designs 2005: maar wel un-usable

Jeep HurricaneDe IDSA heeft samen met Business Week de “Best Product Design Awards 2005” uitgereikt. Het is een bonte verzameling van mooie, handige maar ook veel minder nuttige designs. Het enige design dat op usability vlak in het oog springt, is van BMW/Mini: een horloge dat zijn kijkrichting aanpast aan de stand van de pols ten opzichte van het gezicht. Volgens de designers handig tijden het autorijden… Er wordt helaas niet expliciet uitgelegd of je zelf die kijkrichting moet aanpassen of dat dat vanzelf gaat.

Vanuit gebruikersvriendelijkheid-oogpunt zijn een aantal van de toegekende awards op zijn minst twijfelachtig:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s