Mensen ook offline snel afgeleid

Het Parool: Kijkscherm langs A9 voor snel afgeleide automobilistenHet Parool berichtte vandaag over snel afgeleide automobilisten op de A9. Een conversiefreak ziet meteen de link met gebruikers op de informatiesnelweg, die vaak afgeleid worden door te drukke websites.

Om gebruikers zo snel mogelijk van prospect naar klant te laten converteren, moet je zorgen dat ze niet van hun taak afgeleid worden. Ze zullen online helaas nooit zelf hun concentratieproblemen of verwarring kenbaar maken. Behalve als je er in een usability test nadrukkelijk om vraagt natuurlijk. Zoals de A9 automobilist klaagt over de afleiding van wegwerkers, kiest de online gebruiker voor een site die minder afleidt, al dan niet bewust…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s