10e Blogkermis, over E-commerce

logo online marketing blog kermisIk was helaas in het buitenland en kon geen tijd maken om zelf een artikel te schrijven… Maar de 10e blogkermis is toch een feit dankzij de helden van Just Ecommerce.nl. Mijn favorieten van deze kermis zijn:


Tips voor succesvollere online formulieren
Concreet toepasbare tips van Aartjan van Erkel. Kun je vanavond nog je e-commerce conversie mee verhogen 🙂 Sluiten goed aan op mijn tips voor webformulieren trouwens.


Stappenplan webwinkel upgrade
Leuke en zeer uitgebreide checklist voor beginnende webwinkeliers. Niet heel erg leesbaar geschreven, maar er zitten zeer veel bruikbare tips in.


Een webwinkel zonder risico
Tips van Mitch! (rijmt bijna…). Hij hanteert het model “als je neit schiet ken je ook niet scoren”, om te testen of zijn eindeloze ideeënreeks voor nieuwe webwinkels een kans van slagen heeft. Goede tips voor de eindeloze dagdromers onder ons.


10 must haves voor een webwinkel
Prima artikel van een webshopbouwer met ook veel tips voor de beginnende webwinkelier. Complimenten voor deze mensen om mee te doen, een slimme vorm van marketing.


Hoe verlaag je het weigeringspercentage van je webshop?
In 10 eenvoudige stappen het weigeringspercentage van je webwinkel verlagen? Whelp schreef er een leuk artikel over om je te helpen om mensen over de drempel te krijgen.

Het artikel van Theo Bakker van Whelp krijgt van mij mijn stem voor de Fatboy van Nonplusultra. Vooral omdat het een goede focus heeft, en ook interessant is voor mensen die al wat verder zijn met e-commerce. Veel artikelen zijn toch op de beginner gericht.

Blog08 boek over bloggers, met jouw verhaal?

Verder nog even aandacht voor een cool inititatief van Ernst-Jan van TheNextWeb. Hij organiseert op 24 oktober Blog08, een conferentie over…. bloggen! Met een heleboel “bekende” bloggers een garantie voor inspiratie. Ik ga er zelf niet heen vanwege genoeg-te-doen-bij-Eduhub.

Extra cool is dat Blog08 een boek gaat uitgeven ter ere van de conferentie, met daarin misschien wel jouw beste blogpost. Check hier hoe dat werkt en zorg dat je in het boek komt 🙂

8 gedachten over “10e Blogkermis, over E-commerce

 1. Mitch

  Dat is een mooie, als je niet schiet…
  Maar dat was eigenlijk hetzelfde met de blogpost die ik geschreven had. Ik dacht wellicht dat hij te luchtig en wellicht zweverig zou zijn voor het publiek van de blogkermis. Desondanks lees ik hier en daar diverse complimentjes 🙂 Erg leuk om te lezen, en voor mij een extra stimulans om verder te gaan met bloggen.

  Like

 2. Ulco

  Veel inzendingen maar wel een beetje teveel op beginners gericht. Voor mij steekt ook het artikel op Whelp er bovenuit. Wel natuurlijk helemaal “mijn” onderwerp, heeft me dus ook behoorlijk veel tijd gekost om ze allemaal door te spitten 🙂

  Like

 3. Wilco

  Ook dit keer weer een leuke selectie. Onderwerp sprak me erg aan en had op papier al een draft gemaakt, maar helaas geen tijd kunnen vinden om er daadwerkelijk iets van te maken..

  Wie weet, next time!

  Like

 4. Ruud

  Misschien is er een optie dat jullie ook een artikel schrijven over SEOshop, een geheel nieuw initiatief met héél veel mogelijkheden. Samengevat, We hebben het beste afgekeken bij centralpoint, wehkamp, bol.com etc etc, dat samengevoegd in een systeem, en dat gedoopt tot SEOshop, je kunt gratis een shop aanmaken, we rekenen wel provisie over de verkoop om programmeurs en hosting ‘gratis’ te kunnen bieden. Kijk maar even op http://www.seoshop.nl, als iemand reacties heeft even mailen aub.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s