Nieuwe Online Marketing Blog Kermis, met thema “2008”?

Online Marketing Blog KermisVan verschillende kanten werd ik op mijn schouder (en vingers ;)) getikt, of er niet weer eens een ouderwetse blogkermis moest komen. Ik zou zeggen: ja! En misschien is het leuk om deze keer een extra thema aan de kermis te koppelen, om het voor de bloggers nog makkelijker te maken met een leuk stuk op de proppen te komen. Het is dan voor de lezers misschien ook makkelijker te zien welke artikelen voor hen interessant zijn.

Omdat we nog in het begin van het jaar zitten, leek het me leuk als thema gewoon “2008” te nemen. Wat wordt het helemaal, of wat wordt helemaal niks? Hoe gaat 2008 eruit zien voor (online) marketeers? Waar zou de marketeer in 2008 meer aandacht aan moeten besteden? Of waar hoop je in 2008 meer over te leren? Nog goede of slechte voornemens?
Kies de invalshoek die bij je past, en doe er niet te moeilijk over: je hoeft geen realistische voorspellingen te doen als je dat vermoeiend vindt πŸ˜‰

Als datum lijkt me maandag 11 februari goed te doen, dat betekent dus de links naar artikelen op vrijdag 8 februari doorgeven. Om er weer eens een goede slinger aan te geven, zal ik de kermis hier op Usarchy organiseren. Hier vind je meer uitleg, hier meer motivatie voor bloggers om mee te doen, en hier nog even de spelregels:

 • Mail je artikel uiterlijk vrijdag 8 februari naar onlinemarketingblogkermis@gmail.com. De gastheer/vrouw van de kermis krijgt altijd toegang tot deze mailbox, om communicatie ook in de toekomst makkelijk te houden.
 • Je artikel mag al eerder dan de kermis verschenen zijn, maar een nieuw stuk is voor je lezers natuurlijk leuker.
 • De gastheer maakt op de dag van de kermis een aantrekkelijke lijst van alle artikelen, zodat de lezers zoveel mogelijk nieuwe blogs leren kennen.
 • Op de dag van de kermis maakt iedereen die een artikel heeft ingezonden ook een link naar de kermis. Zo profiteert iedereen van de extra traffic. Als je daarbij wat van jouw favorieten van de kermis wilt noemen lijkt me dat een leuke aanvulling.

Hier de kermissen die al geweest zijn:

 1. Usarchy (Ruben Timmerman)
 2. Winkwaves (Rene Jansen)
 3. Enthousiasmeren (Erno Hannink)
 4. Netlash (Bart de Waele)
 5. Kletskous (Catharina Bethlehem)
 6. Internet Marketing (Karel Geenen)

Verder had Fred het goede idee om meteen maar een kermisrooster te maken voor het hele jaar. Bij deze dus de vraag: wie wil de komende kermissen organiseren, en is dit rooster wat jullie betreft OK?

 • 7 april (deadline 4 april)
 • 9 juni (deadline 6 juni)
 • 6 oktober (deadline 3 oktober)
 • 8 december (deadline 5 december)


Verder is op al het andere ook alle feedback welkom, dit is niet “van mij” maar van de hele Nederlandse (online) marketing blogosphere πŸ™‚

19 gedachten over “Nieuwe Online Marketing Blog Kermis, met thema “2008”?

 1. Karel

  Datum is prima… Tevens zal ik dan op die datum de prijsuitreiking van de vorige kermis doen, was ik helemaal vergeten… Niet getreurd, de mailadressen zijn bewaard gebleven en de prijzen zullen aangepast worden aan de huidige stand van zaken (dus geen dvd-speler maar misschien een dvd recorder oid.)

  Like

 2. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Bart & Catharina: helden! πŸ™‚
  Laten we wel effe kijken of er nieuwe leuke kermisgastheren of vrouwen komen voor de volgende sessies, hoe meer nieuw bloed hoe beter!

  Karel: Right, good stuff! Dan maak ik daar ook effe melding van in mijn kermispost, hebben we nog wel effe contact over.

  Like

 3. Feestartikelen

  @Ruben: Allereerst sorry dat ik je blog gebruik om te spammen πŸ™‚

  Ten tweede. Volgens mij heb ik de blogkermis al wel eens afgezeken (sorry, hobby van me) maar ik ben wel benieuwd wat het met verkeer doet. Ik doe dus mee.

  Trouwens, ik ben Erik-Jan πŸ™‚

  Like

 4. Pingback: Meer verkeer naar je blog? - de online Marketing blog kermis 2008 | Enthousiasmeren

 5. Pingback: Online marketing blog kermis : Flitter.nl - Online marketing weblog - Nieuwe media en online revoluties

 6. Erno Hannink

  Ai. Ik geloof dat het niet helemaal goed is gegaan.
  de deadline April is al voorbij, maar een kermis is er niet geweest. Begint weer lekker. Waren er nog meer mensen die zich hadden opgeworpen als host voor april?

  Like

 7. Pingback: aankondiging Online marketingblog kermis #8 | Enthousiasmeren

 8. Pingback: Marketeers weer los tijdens de blogkermis - Spotlight Effect - de communicatieblog van Nederland

 9. Pingback: Ifa fonal diazepam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s