Onderzoek naar online marketing trends voor 2007

searchresult logo spiderSearchResult (waar ik dagelijks mijn ding(en) doe) houdt samen met Yoursurvey een onderzoek naar de online marketing trends voor 2007. Omdat dit natuurlijk interessante informatie is voor mensen die dit weblog lezen, hoop ik dat jullie (de marketeers onder jullie) de moeite willen nemen het onderzoek in te vullen. Het invullen duurt niet meer dan 10 minuten, en er zijn zowaar online marketing activiteiten als prijs te winnen. Hieronder de tekst van de website van SearchResult.


Waarop gaan de Nederlandse online marketeers zich komend jaar richten? Waar wordt meer budget voor vrijgemaakt? Komt de nadruk meer op Search Engine Advertising (SEA) te liggen, of juist meer op Search Engine Optimization (SEO)?

De antwoorden op deze vragen worden gepubliceerd in het SearchResult onderzoek Online Marketing Trends 2007.

Doe mee aan dit onderzoek en maak kans op één van onderstaande prijzen:

 • Hoofdprijs (1x): Gratis zoekmachine advertentie campagne
 • Tweede prijs (3x) Gratis zoekmachine keyword onderzoek gedurende 1 jaar
 • Derde prijs (5x) Gratis zoekmachine workshop.

Met behulp van het onderzoek wil SearchResult het online marketing landschap in kaart brengen, zodat uw online marketing activiteiten in 2007 te vergelijken zijn met collega’s uit uw branche. De enquête is anoniem en de resultaten zullen eind november bekend worden gemaakt op de website www.searchresult.nl en in de volgende nieuwsbrief van SearchResult.

Het invullen duurt zeker niet meer dan 10 minuten en de antwoorden worden anoniem verwerkt.

» Doe de enquete


4 gedachten over “Onderzoek naar online marketing trends voor 2007

 1. eduard

  Hoi Ruben,
  de opmerking van Ralph is terecht. De vraag is om een email adres achter te laten voor toezending van de resultaten, niet voor het meedoen met deze fantastische prijzenslag. en wanneer de prijzen als teaser dienen, lijkt me het toch de moeite om daar de respondent expliciet in te voorzien. anders is het zo genant, hoe kom ik nu aan de prijzen, daar ga je niet om vragen, toch?

  Like

 2. Ruben Timmerman Berichtauteur

  Ah, inderdaad Eduard. We hadden even expliciet moeten vermelden dat het achterlaten van je adres ook nodig is om een prijs te winnen.

  Ik heb bij de introductie en bij de e-mail vraag inmiddels een extra operking toegevoegd om dit te verduidelijken. Namens SearchResult excuses voor de onnduidelijkheid!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s