Nieuwe online marketing blog kermis, in België

logo online marketing blog kermisHet is weer tijd voor de online marketing blog kermis. Deze keer is Bart van Netlash de gastheer, vanuit België nog wel. Het aantal artikelen is weer iets minder dan bij de vorige kermis, maar dat mag wat mij betreft de pret niet drukken. Zelfs als ik vanochtend met het schaamrood op de kaken nog moest vragen of mijn bijdrage stiekem nog even in de kermis gepropt kon worden…

Anyway, laten we hopen dat we voor de volgende kermis weer wat meer deelnemende artiesten/ bloggers hebben. De respons op de kermissen is tot nu toe erg positief, maar voor zelf deelnemen lijkt toch iets meer nodig te zijn.

De volgende online marketing blog kermis lijkt mij trouwens plaats te vinden op 4 september. Er is voor die datum nog geen weblog dat zich heeft aangemeld, maar Marketingfacts lijkt me een goede optie, aangezien Marco al eens heeft aangegeven mee te willen werken 😉

Je kunt in ieder geval alvast artikelen insturen voor deelname, die komen automagisch op de goede plek terecht, op tijd voor de volgende kermis.

2 gedachten over “Nieuwe online marketing blog kermis, in België

 1. Rene

  Ha die Ruben,

  We zullen maar zeggen dat het aan de vakantietijd ligt he, want ik geloof dat deze kermis ook qua bezoekers nog wat rustig blijft. Dat terwijl er toch weer leuke artikelen stonden: ik vond het artikel van Bart zelf wel leuk, het kattenkoppen stuk over creative commons vond ik wel een mooie insteek (ik zie nu pas dat jij op je blog ook volgens CC werkt!) en jouw post over de Postbank: ach, het aantal reacties zegt daar genoeg 🙂

  Ik zou het ook leuk vinden een van de volgende kermissen te hosten, dus als Marco het (voor deze keer) laat afweten dan weet je me te vinden!

  Cheers,
  –Rene.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s