Vliegtickets Duitsland boeken? Ticket nazi’s!


Soms heb je van die ontdekkinkjes… Vraag me niet hoe ik erbij kom (ok, kreeg een mailtje, thanks Floor), maar zoek eens met Google naar ticket nazi’s. Superhandig als je op zoek bent naar vliegtickets richting Duitsland!

Voor het geval de zoekmachine marketeers van Ebookers.nl, Bravofly.com en Germanwings.com je te snel af zijn, dit is wat je dan te zien krijgt/ kreeg:

Vliegtickets Duitsland boeken?

Ik moet toegeven dat ik wel eens op het woord hippie heb geadverteerd voor een serieuze opdrachtgever. Die advertenties liepen prima, erg lage cpc’s want weinig concurrentie natuurlijk. Maar om voor vliegtickets naar Duitsland nou het woord nazi te gebruiken… Al ben ik blij dat ze geen keyword insertion hebben gebruikt.


En potverdriedubbeltjes! Alle adverteerders gebruiken als landingspagina hun homepage. Dat zorgt voor nogal wat frictie bij het converteren natuurlijk. Zorg dan op zijn minst dat ik wel direct een vliegticket naar het land van de nazi’s kan boeken! En ik moet toegeven, ik heb wel een hoop energie gekregen van de treurige zoekopdracht.

Jullie nog leuke advertenties tegengekomen lately?

3 gedachten over “Vliegtickets Duitsland boeken? Ticket nazi’s!

  1. Pingback: Bakje.nl Jatlog » blog » Nazi Ticket

  2. maarten

    wacht ns effe, ik weet toevalling dat nazis denken dat he ”supriure” ras eerst uit atlantis kwam en toen dat verging verspreidde in de alpen en in germaanse landen dus moet dat zijn tibet, atlantis, duitsland, nederland en belgie

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s